Комедії онлайн
Блог
Меню сайта

Форма входа

Поиск

Календарь
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Женский журнал

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 02:19

    Стала відома програма американського національного фестивалю незалежного кіно «Санденс», що проходить в штаті Юта в кінці січня кожного року. У 2013 році одним з головних подій фестивалю стане світова прем'єра документального фільму про Pussy Riot, який зараз знімається в Росії.

    Фільм «Pussy Riot - A Punk Prayer» («Pussy Riot - панк-молебень») запам'ятовує хроніку арешту і суду над трьома учасницями гурту, а режисерами виступають англієць Майк Лернер, раніше вже отримував призи і на «Санденсі», і на ММКФ, і росіянин Максим Поздоровкін, який також виконує функції продюсера.

    Точна дата прем'єри поки не оголошена, але відомо, що «Pussy Riot - A Punk Prayer» увійде до конкурсної програми «Світове документальне кіно». У 2013 році фестиваль у Санденсі пройде з 17 по 27 січня.

    А стоит ли ставить яндекс метрику на сайт? ответит http://seo-zakaz.ru/
    Переглядів: 330 | Додав: JIexa | Дата: 03.12.2012 | Коментарі (0)

    Історія 13-річної єврейської дівчинки Анни Франк, загиблої в нацистському концтаборі, знову буде екранізована. У планах німецьких кінематографістів - зняти художній фільм про її життя з урахуванням нових матеріалів з архівів її сім'ї. Передбачається, що робота над картиною почнеться в наступному році.

    Зйомки будуть здійснюватися за підтримки швейцарського фонду Анни Франк. Акторський склад поки ще не затверджений, також невідомо ім'я майбутнього режисера.

    Автором сценарію стане Фред Брайнерсдорфер, чий попередній фільм «Софія Шолль - останні дні», також присвячена антифашистської темі, був номінований на премію «Оскар» як краща іноземна картина. За словами сценариста, при створенні нової стрічки він також планує використовувати матеріали про учасників групи опору «Біла троянда».

    В основу фільму ляже не тільки відомий щоденник, але і невідомі раніше документи з сімейного архіву Франк. Автор сценарію п ... Читати далі »
    Переглядів: 1160 | Додав: JIexa | Дата: 03.12.2012 | Коментарі (1)

    Організація Tolkien Estate, яку очолює Крістофер Толкієн - молодший син знаменитого письменника, і видавництво HarperCollins подали спільний позов проти Tolkien Enterprises (володіє правами на "Хоббіта" і "Володаря Кілець") Саула Заенца і компанії Warner Bros, New Line Productions і Middle-earth Enterprises. Сума позову $ 80 млн.

    Цього разу об'єктом конфлікту стали не фільми за мотивами книг Дж. Р. Р. Толкієна, а мерчандайзинг. Tolkien Estate вимагає уточнити контрактні межі прав Warner Brothers на The Hobbit та Lord of the Rings, стверджуючи, що підписаний ще в 1969 році договір передбачає лише обмежений дозвіл на продаж компанією "матеріального майна", яке в той час виготовлялося в рамках мерчандайзингових заходів - фігурки персонажів, посуд канцелярські товари, одяг та ін Документом ніяк не обумовлювалася передача кому-небудь прав на випуск електронних або цифрових товарів, на медіа, яких в 1969 році ще не було, а також нематеріальних прав ... Читати далі »
    Переглядів: 345 | Додав: JIexa | Дата: 27.11.2012 | Коментарі (0)

    Фільм американського режисера Ларрі Кларка "Дівчина з Марфи" отримав головну нагороду Міжнародного римського кінофестивалю. Про це повідомляється на офіційному сайті премії.

    Сюжет перемогла на фестивалі картини будується навколо життя 16-річного юнака та його відносин з дівчатами. В якості нагороди Ларрі Кларку була вручена статуетка "Золотого Марка Аврелія".

    Переможців фестивалю обирало журі з семи режисерів, акторів і кінокритиків, очолюване незалежним режисером із США Джеффом Николсом. Росію в журі представляв режисер і продюсерТімур Бекмамбетов.

    Кращим актором був названий француз Жеремі Елькайм, а кращою актрисою - представниця Італії Ізабелла Феррарі. Приз за кращу режисуру отримав італієць Паоло Франкі, а спеціальної премії журі був удостоєний фільм "Біля Алі блакитні очі" режисера Клаудіо Джованнезі.

    mytml.com - полезные советы ... Читати далі »
    Переглядів: 610 | Додав: JIexa | Дата: 20.11.2012 | Коментарі (0)

    П'ята і заключна частина екранізації саги Стефані Майєр "Сутінки" зібрала в перші дні з моменту виходу 341000000 доларів. З них 30,4 мільйона стрічка заробила в перший вечір і 141 мільйон доларів - за перші вихідні прокату в США і Канаді, повідомляє Reuters.

    Прем'єра фільму Білла Кондона "Сутінки. Сага. Світанок: Частина 2" відбулася 15 листопада. Бюджет заключного фільму склав 120 мільйонів доларів.

    "Сутінки" зайняли перше місце за зборами в північноамериканському прокаті за підсумками вихідних 17-18 листопада, змістивши на друге місце останній фільм "бондіани", повідомляється на сайті BoxOfficeMojo. Лідер минулого тижня, "007: Координати 'Скайфолл'", що заробив за перші вихідні прокату в Канаді та США 87,8 мільйона доларів, зібрав цього разу 41,5 мільйона доларів.

    Третє місце в рейтингу зайняв ... Читати далі »
    Переглядів: 662 | Додав: JIexa | Дата: 20.11.2012 | Коментарі (0)

    Останнім часом дуже популярним став винний туризм. Його мета - проба вина в місцях виробництва. Тільки таким чином можна пізнати смак і букет божественного напою в нерозривному зв'язку з таємницею його походження. Один з винних туристичних маршрутів Молдови пролягає по півдню республіки, де розташована гагаузька автономія Гагаузи - це самобутній тюркомовний народ, що сповідує православ'я, походження якого покрито таємницею, до цих пір не розгаданою вченими. Разом з нами ви зможете зануритися в цю таємницю, познайомитися з історією і культурою Гагаузії , традиціями проживають тут народів, що відбуваються економічними та політичними процесами. Ця інформація буде цікава вам, якщо ви зберетеся відправитися у винний тур на південь Молдови. Враження вас чекають невимовні!
    Переглядів: 1191 | Додав: JIexa | Дата: 29.10.2012 | Коментарі (0)


    У неділю на голландській верфі, де створює незвичайні човни знаменитий дизайнер Філіпп Старк, урочисто була представлена ​​яхта Стіва Джобса - "Венера".

    За інформацією голландського сайту OneMoreThing корабель був спущений на воду в верфі Koninklijke De Vries в Аалсмеер, Нідерланди. Серед гостей церемонію відвідали вдова Лорін Джобс і троє дітей Рід, Аарон та Єва.

    Сім'я Джобс подарувала кожному хто брав участь у створенні яхти подячні листи, а також на знак звий вдячності - iPod Shuffle з вигравіруваним на задній кришці назвою судна. Ця яхта вперше була описана в біографії Уолтер Айзексон про Стіва Джобса. У книзі розказано як Джобс показував автору моделі і архітектурні креслення яхти.

    Згідно з опублікованими даними, розміри яхти далеко не маленькі - між 230 і 260 футів в довжину. Покійний глав ... Читати далі »
    Переглядів: 960 | Додав: JIexa | Дата: 29.10.2012 | Коментарі (0)

    Свій домашній зомбоящик добив мене повністю своєю кількістю внутрішнього бруду, брехні і фальшу. Як цікаво, більша половина людей, якщо не вс, і можуть їсти ті порції" гарячих і свіжих новин", гіпнотичних реклам і пусто порожніх шоу ні про що?їсти як обовязкову основну страву, з свого рабського корита, до того ж з неабиякою інтенсивністю і частотою, не відхиляючись, від графіку, дотримуючись режиму. ТЕЛЕВІЗОР, здавалося б досить зручна і корисна штука, придумана, колись геніальними вченими інженерами(хто точно і як немаю бажання див)була придумана як свого роду альтернатива, радіо , це без сумніву був крок вперед, ще одна сходинка прогресу була успішно переступлена. але хто ж тоді міг передбачити що через якихось пару десятків років, цей продукт буде надійним важелем потужної зомбомашини в чиїхось хитрих руках. І от тепер в нашому технологічному 21ст. ми навіть не уявляєм наше життя без тої квадратної чорної штуковини, яка для нас вже стала як частина інтерєру, чимось буденним. ... Читати далі »
    Переглядів: 497 | Додав: JIexa | Дата: 19.05.2012 | Коментарі (0)

    « 1 2
    Усі права захищені © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz