Комедії онлайн
Меню сайта

Форма входа

Категории раздела
Русские комедии [0]
Американские комедии [9]
Европейские комедии [3]
Совецкие комедии [0]

Поиск

Календарь
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив записей

Друзья сайта
  • Женский журнал

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Приветствую Вас, Гість · RSS 29.04.2024, 20:10

    Главная » 2013 » Березень » 25 » Стрибки дивитися онлайн
    18:50
    Стрибки дивитися онлайн


    Картина «Стрибки» (2013) - це захоплюючий французький динамічний фільм, в якому всі події будуть відбуватися також непередбачено, як і самі скачки. Азарт - річ досить таки небезпечна і в теж час дуже завлекающая, адже піддавшись їй хоча-б один раз позбутися такого величезного адреналіну в своїй крові буде дуже складно. Випробувати справжню удачу, тримати кулаки, при цьому сильно переживати, перехоплювати подих в очікуванні чергового результату і ось вона довгоочікувана перемога! 

    Ця справжня ейфорія і величезне щастя яке можна порівняти з будь-чим в нас на світі, однак не треба також забувати, що така собі ймовірність перемоги може бути дорівнює ймовірності програшу. Те величезне почуття справжнього переможця може взяти і наступити з такою ж часткою ймовірності, як і велика досада і велике відчай від того ж поразки. Та й добре б, просто якась печаль від великої невдачі, але ж вся суть справжнього азарту полягає тільки в грошах, які можна буде виграти або навіть просто програти. Що ж стосується азартних ігор то на сьогоднішній день їх дуже багато, ще більше видів спорту, на яких можна просто брати і випробовувати удачу.

    Що ж стосується фільму Скачки - то це один із самих можна сказати популярних видів спорту, на яких дуже часто програють і навіть іноді виграють величезні мільйони, причому зовсім не спортсмени, а ті, хто може робити ставки на них. Наші чудові герої ставляться саме до такої групи людей, які не проти пожертвувати своїми нервами і грошима, щоб просто взяти і ризикнути і спробувати своє щастя. Вибір свого скакуна і ставка на нього - процес досить таки відповідальний і в свою чергу вимагає дуже уважного розрахунку. Ніж думають ті люди, хто робить свої ставки? Як вони можуть вибирати своїх майбутніх фаворитів? 

    У кожного є якась там своя налагоджена схема - а також спостереження, вивчення звичайної родоводу, професійних успіхів і так далі. Інші ж люди воліють сподіватися на свій смак і велику інтуїцію. Методи у віх бувають дуже різні, але мета завжди тільки одна - побачити саме свого прекрасного скакуна першим, який буде перетинати лінію. Це дуже нелегко, це навіть, швидше за все неймовірно важко, але якщо це буде станеться, то радість перемоги затьмарить всі інші почуття. 
    Категория: Американские комедии | Просмотров: 535 | Добавил: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Усі права захищені © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz