Комедії онлайн
Меню сайта

Форма входа

Категории раздела
Русские комедии [0]
Американские комедии [9]
Европейские комедии [3]
Совецкие комедии [0]

Поиск

Календарь
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архив записей

Друзья сайта
  • Женский журнал

  • Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Приветствую Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 14:23

    Главная » 2012 » Листопад » 27 » Батьки
    12:15
    Батьки

    Фільм "Батьки" був знятий в 1989 році відомим режисером Роном Ховардом, що став відомим завдяки таким фільмам як «Код да Вінчі», Аполлон-13 »,« Ігри розуму »і т.п. Кінофільм знятий в жанрі комедії з елементами драми і розрахований для перегляду всієї родини.
    Сюжет фільму розвивається в межах однієї, але великої родини. 

    У фільмі акцент робиться на реальні відносини, без преурашіванія і особливої ​​фарби. Головним героєм є Гіл Бакмен, який народився в простій сім'ї і не отримував гідного батьківської уваги від свого батька на протязі всього життя. Незабаром Гіла звільняють з роботи, а його дружина виявляється вагітна четвертою дитиною. У результаті сформованої ситуації Гіл в засмучених почуттях пропонує їй зробити аборт, але потім в результаті тривалих роздумів сім'я відмовляється від цього. У сукупності з драмою самих членів сім'ї Бакмен в основі сюжету лежать так само й інші проблемні та життєві ситуації їх родичів, такі як з'ясування стосунків молодих людей, які таємно одружилися від матері дівчини та рішення шкільного комітету відправити сина Гіла в школи для розумово відсталих дітей. Фільм відкриває багато проблемних ситуацій зі звичайного життя кожної людини і способи їх вирішення. В кінці до головного героя повернеться удача, він знову займеться улюбленою справою і навіть стане дідусем.

    На велике здивування глядачів відомий комік Стів Мартін зіграв майже серйозну роль, причому не просто зіграв а вжився в цю історію настільки, що змусив глядачів і сміятися, і плакати і переживати в деяких моментах. Також у фільмі присутні такі извесно актори, як Дайенн Уіст, Мері Стінберген, Кіану Рівз, Хоакін Фенікс, Марта Плімптон, Рік Мореніс, Харлі Джейн Козак, Джейсон Робардс, Том Халс, змушуючи всій своєю грою повірити в дійсність що відбувається.

    Кінофільм "Батьки" многосюжетен, так як в основі його лежать не тільки проблеми виховання дітей, сімейні та фінансові питання, але і любовні сцени, які виставляються на показ такими, яким вони є в реальному житті з реальними людьми. Актори зображають щирі почуття, не переграючи і не доливаючи зайвої драматургії. В основі фільму лежить глибока думка про те, як же все таки варто цінувати і поважати своїх близьких, а також підтримка у складних ситуаціях. Комедии, романтику, приключения, сёнен и многое другое из аниме фильмов вы найдёте на сайте http://animekrasotki.ucoz.ru/ - здесь много аниме сериалов, тех которые вышли и которые ещё выходят.

    Категория: Американские комедии | Просмотров: 1127 | Добавил: JIexa | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Ім`я *:
    Email *:
    Код *:
    Усі права захищені © 2024
    Створити безкоштовний сайт на uCoz